Rydd opp i smøremidlene dine med én totalleverandør

Rydd opp i smøremidlene dine med én totalleverandør

Kun næringsmiddelgodkjente smøremidler, samlet i ett skap, fra én leverandør. Er det for godt til å være sant?

Når vi forteller kunder i næringsmiddelindustrien at de ikke trenger mer enn én leverandør av smøremidler, er det flere som hever øyenbrynene. Samtidig er det overraskende at noe som burde være helt overkommelig fremdeles er såpass uvanlig. 

Vi har i hvert fall tatt ansvar for å gjøre hverdagen litt enklere rundt produksjonslinjene dine. Som totalleverandør til næringsmiddelindustrien hjelper vi deg med å kutte ned på det som er overflødig, og øke kvaliteten på det som står igjen.

Nysgjerrig? Les videre og finn ut hvordan det fungerer.

H1-sertifiserte smøremidler med stort bruksområde

Stopp oss om du kjenner deg igjen: 

Du sitter på en hel mengde ulike smøremidler fordelt på ulike avtaler du ikke har fullstendig oversikt over, fordelt på fire–fem ulike leverandører. Du har en ren sone der du bruker H1-sertifiserte smøremidler, og en sone utenfor der kravene er lavere – med fare for krysskontaminering om du blander dem.

Dette er situasjonen for mange når vi prater med produsenter i næringsmiddelbransjen

I Enklere Lager-konseptet fra Relekta kartlegger vi hele produksjonslinjen din, og finner ut nøyaktig hva du faktisk har behov for. Det betyr færre vedlikeholdsprodukter, der hvert produkt har et bredere bruksområde.

Alle bruksområder er dekket av vår komplette linje med næringsmiddelgodkjente smøremidler. Vi vet at H1-sertifiserte produkter har et rykte om dårligere kvalitet, men det stemmer faktisk ikke.

Kvaliteten på gode H1-sertifiserte smøremidler er fullstendig likestilt eller enda bedre, og det er ingen grunn til å ha ikke-godkjente smøremidler stående. Det er trygghet som gir deg en god natts søvn.


Alt i ett skap – tydelig merket og oversiktlig

Etter at du har fått hjelp av oss til en skikkelig opprydning, samler vi produktene du trenger i de blå Enklere Lager-skapene. 

Dette er låsbare metallskap, godt oppmerket med hylledelere mellom produktene. Med i systemet får du dokumentasjon, og en oversiktlig brukerplan som viser hva som skal brukes hvor. Særlig praktisk for deg som iblant må lene deg på vikarer som ikke kjenner produksjonslinja ut og inn.

Vi låner deg skapene, og du får en fast, kunnskapsrik kontaktperson som sørger for at de alltid er fylt i henhold til avtalen. Trenger du rask hjelp, er selgeren din aldri mer enn en telefon (eller noen klikk i netthandelen) unna. 


Femstjerners garanti for service og smøremidler

Det er selvsagt ikke dumt å være på vakt mot alt som høres for godt ut til å være sant. Derfor har Relekta en femstjerners garanti som sikrer at vi oppfyller det vi lover.

Denne innebærer (kort oppsummert):

Tilfredshetsgaranti
Du har tolv måneders full returrett fra fakturadato, dersom du ikke synes produktene lever opp til prisklassen.

Bruksforsikring
Får du veiledning av oss som leder til havari, tap eller andre dokumenterte skader? Da er du forsikret!

Produktforsikring 
Våre leverandører har produktansvarsforsikring på produktene sine mot fabrikasjonsfeil og lignende.

Produktgaranti
Holder det ikke i like mange år som vi har lovet, får du nytt produkt. Går for eksempel en sprayboks tom for aerosol innen fem år, får du ny boks.

Bytterett
Så lenge produktet er i salgbar stand, har du fem års bytterett.

Du står fritt til å legge til nye produkter i avtalen når du måtte ønske. Vi vil selvfølgelig også bistå med å kurse ansatte i bruken av dem. 

Enklere Lager gir deg altså bedre økonomi, senker risikoen for feilbruk av smøremidler, og stor trygghet om at vi faktisk overholder det vi lover. Du får ikke bare smøremidler, men også en god natts søvn!

New call-to-action